Какво да подарим на мъж?

Едно от най-хубавите неща в човешката история са празниците, това са дни, в които хората си почиват от напрегнатото ежедневие , най-често в компанията на любими за тях хора, на някое готино място или пък пред трапезата. Вече сме средата на октомври, със застудяването на времето все повече стават и празниците. Това са рождени и имени дни, също така не трябва да се забравят всички празници преди Коледа и Нова година и разбира се тези след тях, като 14-ти февруари или 8-ми март. ЕДно от най-хубавите неща на празниците са подаръците, те носят радост на този, който ги получава и също така на този, който подарява. Всички знаят, че жените ходят по-често до магазините, но пък за сметка на това, избират доста по-трудно нещата за купуване и най-вече подаръците. Това е така, защото вероятността да подариш нещо, особено на мъж и да не му хареса, честно да си признаем не е никак малка.

Когато жена избира подарък за друга жена сякаш е по-лесно, без значение дали за приятелка или пък колежка. Основният проблем е когато се избира подарък за мъж. Когато става въпрос за някой наистина близък от силния пол, някой когото харесваме и ценим, също така искаме да зарадваме много е възможно дори да ни обземе леко чувство на паника, след като вече една седмица се опитваме да измислим подарък, но още не сме открили перфектния. Е ето за това е написана тази статия, да се опита да помогне на всички, които искат да зарадват някой мъж с подарък. Бил той нечие гадже, мъж, баща или пък просто приятел.

Изборът на подарък винаги трябва да бъде добре обмислен. Е разбира се ако познавате добре човека и знаете, че той отдавна иска да си купи нещо, но все не може да задели средства да го направи, то тогава нещата са по-лесни. То така например спокойно може да подарите на вашия приятел ризата, която отдавна си е харесал, или часовникът който е видял в нашия магазин ,или пък нов мпр3 плеър, който ще ползва всеки ден във фитнеса. Варианти са също всякакви парфюми и дрехи по ваш избор. Но нека мислим малко по-различно, така да се каже извън кутията. Да предположим , че нашия човек си има всички тези неща, какво оригинално нещо да му подарим?

kakvo-da-kupim-na-muj

Подарете емоция или преживяване, това е казано накратко. Изглежда лесно и ефектно нали. Представете си, че вашето момче работи много по-цял ден, изкарва добри пари и няма нужда от скъпи вещи, то той определено обаче ще има нужда от малко свободно време и развлечения, да се отпусне поне малко. Това е вашият шанс. Подарете това. Как ли?

Вижте какво направих аз. Организирах един цял ден, само за нас двамата. Още от сутринта започнахме с интересни и вълнуващи неща, като например каране на кънки или игра на билярд, ако пък сте екстремно настроени може даже да скочите с бънджи. След това хубав обяд в интересно заведение с кухня, която не сте опитвали или поне не толкова често- суши, мексиканско, китайско. Следобеда трябва да е планиран за релакс. Отпускащи спа процедури са добре дошли за зареждане на силите. Нека добавим и малко култура- театър или кино за вечерта. Той никога нямаше време за подобни неща, така и реших поне в този ден да отидем на постановка. След това пък може да се отправите към някой бар или дискотека, или просто да си спретнете една хубава вечеря у дома.

Важно е старанието и споделената емоция. Всичко това разбира се винаги може да бъде придружено от един стилен часовник, който да напомня за този иначе толкова невероятен празничен ден, изпълнен с емоции.

Вашият коментар