Бижута според зодията

Всички обичат да носят бижута. Без значение дали мъже или жени, всеки носи някакво подобно украшение по тялото си. От време на време ние имаме нужда от нови придобивки за нашата визия, доста често това са точно бижутата. В тази статия ще научите какви модели ви подхождат според зодията. Кое ви ходи повече от другите? Дали трябва да носите гривни или пък пръстени, а може би и двете. Кое бижу според Астрологията ще ви донесе повече хармония и успех?

Зодия Овен: Представителите на този зодиакален знак без значение от пола обичат да носят скъпи бижута. Така те служат не само за украса, но и демонстрират добър социален статус. Ще ги зарадвате с истински скъпоценни камъчета като рубин например. Или диамант, защо не? Разбира се не всеки има възможност да направи подобен подарък, а и все пак ако подарим нещо толкова скъпо в един момент , то се превръща в задължаващо и обременяващо нещо. Така човек ще се опитва да върне жеста, а може да няма тази възможност да купи толкова скъпо бижу. Така че не е важно толкова подаръкът, а по-скоро вниманието.

Телец: Жените телец не си падат по претрупани бижута, те търсят нещо по-елегантно и стилно, нещо което не се забелязва веднага. На тези жени им подхождат обеци и пръстени, но те трябва да са малки и елегантни, също така всякакви огърлици със златно покритие, но и те трябва да са добре изваяни и предимно тънки.

bijuta-zodiq

Близнаци: Интересно е при тази зодия, защото нейните представители често си променят вкуса през годините. Дали заради себе си или под нечие влияние това няма чак толкова голямо значение. Тези мислители нямат толкова много време да се чудят какво бижу им подхожда, затова просто носят това, което им грабне окото. Ако пък е златно, сребърно или платинено още по-добре.

Жените от зодия Рак са много взискателни и любопитни, обичат да носят брожки и всякакви други бижута. Интересуват се от различни науки и значението на всеки елемент от своята визия. Ако на бижуто има определено камъче, те задължително ще искат да знаят каква енергия излъчва и всевъзможно информация, която може да се извлече от това. Тези жени са доста взискателни. Съблюдават мнението на астролози относно това какви бижута да носят, били те гривни, пръстени или огърлици. Изборът при тях винаги е трудне, но веднъж направен те ще се радват дълго време на совите бижута.

Зодия ЛЪВ: Мъже или жени няма значение, те не се притесняват да носят обемни и тежки бижута. Най-добре да са изработени от злато, а по възможност да има и камъни сваровски. Специално пък мъжете предпочитат, големи и тежки златни пръстени. Все пак нека си личи , че лъвът е царят на животните. Същото важи и за представителките на нежния пол.

Това е само първата част от нашата статия, очаквайте скоро и продължението.

Вашият коментар