Коледни намаления на часовници

Вероятно сте забелязали, ако редовно посещавате нашето сайтче за часовници онлайн или пък за първи път сте тук, че голяма част от часовниците в момента не са налични, тоест няма ги на склад и няма начин да ги добавите в количката и съответно поръчате. Защо е такава ситуацията?

Ами ние от IskamChasovnik.com решихме да зарадваме всички клиенти с едни хубави коледни или по-точно предколедни намаления, защото самите отстъпки ще започнат от 12 декември, като с напредване на празничния месец, броят на промотираните и съответно налични вече модели ще се увеличава. За да ви зарадваме с по-ниски и добри цени, ние решихме да сменим нашите доставчици, което разбира се доведе до забавяне на самите доставки. Това е и обяснението на факта, че доста от часовниците не са налични към днешна дата. Но бъдете спокойни и търпеливи,  скоро всички механични модели ще бъдат тук на склад, освен това през декември ви очакват още нови свежи кварцови предложения и специално подбрани часовници и аксесоари за вас- нашите клиенти.

koledno-pazaruvane-chasovnici

Благодарение на коледните намаления часовниците ще бъдат на още по-достъпни и ниски цени, така ще имате възможност да закупите нов модел с интересен дизайн за себе си или пък за подарък на любим човек.

Ако все пак бързате и сте си харесали часовник, който ви е спешен или просто искате да си запазите някой часовник, то моля ви пишете ни на скайп iskamchasovnik или през чата на сайта, долу вдясно. Ние ще се опитаме да ви дадем максимално точна информация, относно кога ще бъде наличен избраният от Вас модел и евентуално ако тази дата не ви устройва да го потърсите другаде. Освен това разбира се ще поемем ангажимента, в момента когато часовникът е вече тук, да ви се обадим и да изпратим модела до 24 часа.

Ние наистина вярваме, че часовникът, това е необходим и добре изглеждащ аксесоар, който не е изгубил своето предназначение дори и в тези дни, когато технологиите се развиват с подобни темпове. Харесваме работата си, защото харесваме часовници и се надяваме вие също да харесате нашите модели. Пожелаваме на всички весели празници с любимите за тях хора и ако все пак решите да поръчате часовник ще сме ви много благодарни. Изчакайте 12-ти декември, когато започват нашите коледни намаления отстъпките ще си заслужават, работим всеки ден до 31 декември включително. Още веднъж ви пожелаваме прекрасни празници!

Всички промоции към днешна дата може да разгледате ТУК.

Екип IskamChasovnik.com

Вашият коментар