Invicta – швейцарско качество и дизайн в света на часовниците

Компанията Invicta е създадена през 1837 година в Швейцария. Основателят й Рафаел Пикард е имал идеята до създава надеждни швейцарски продукти с достъпни цени. Първоначално е започнал от малка компания, но постепенно тя се разширява и той успява да предлага на клиентите си първокласни и елегантни продукти. Днес компанията предлага различни и интересни колекции, в които всеки може да открие своя най-подходящ модел. Можете да си закупите някой от тези първокласни швейцарски часовници от Vip- Watches.Net.

Една от популярните серии на компанията е Pro Diver. В рамките й има модели с различни размери, цветове, каишки и дизайни на циферблатите. Някои от часовниците са кварцови хронографи, а други се задвижват от автоматични (самонавиващи се ) механизми. Моделите са със средни или малки размери, по което се отличават от преобладаващата час от продуктите на марката. Ако сте човек, който харесва модели с елегантност и богата функционалност, то часовник от серията Pro Diver със сигурност ще Ви се хареса. Сред тях има такива изцяло в златисто или пък със златно покритие на корпуса. Отличават се по това, че имат лупово стъкло над датата. Това не само подсигурява добра четивност на информацията, но е и добър акцент от дизайна на моделите. Има разнообразие и по отношение на дизайна на верижките – някои са сребристи, биколор или изцяло златисти. Други са със силиконови каишки. С пълно основание часовниците носят означението Pro Diver, защото имат впечатляваща степен на водоустойчивост от 20 бара.

швейцарски часовник
Друга интересна колекция на компанията Invicta е Force. Включва кварцови хронографи със каишки от текстил и естествена кожа. Корпусите им са от благородна стомана. Каишките им са в различни цветове – червено, лилаво и други.
В колекцията S1 Rally пък има часовници, които са създадени в тон със състезателния дух на клиентите – те са за по-диви и авантюристично настроени хора. Същевременно са точни и са адаптирани към техните потребности. Уникални за моделите от S1 Rally са следните неща – S1 Rally логото, функциите на хронографа, кварцовите механизми и интересните дизайни на циферблатите. Часовниците от серията разполагат с датници. Материалът, използван за изработката на корпусите, е неръждаема стомана. Някои модели са и със златно покритие.

Впечатление прави S1 Rally- 5401, който е с правоъгълна форма на корпуса и каишка от естествена кожа. Има водоустойчивост от 10 бара и същевременно стои елегантно и ефектно на всяка мъжка ръка. 5402 много напомня на него, но е с кафява кожена каишка. Друг интересен модел от тази колекция е Invicta S1 RALLY 13923. Той е с метален корпус със златно покритие. Стъклото му е закалено. Не се колебайте да предпочетете някой от тях, защото със сигурност ще Ви служи дълго и безотказно, а и същевременно ще се отличава с необходимата привлекателна визия.

Вашият коментар