Носят ли мъжете часовници?

Седиш и се чудиш какво да му подариш, в един момент се сещаш за часовник. Но после се замисляш: „Хмм, часовник, че някой носи ли още такова нещо?“. Нали си има телефон, там винаги може да види колко е часа, защо му е часовник? Ако не знаеш и не разбираш, чети статията и по-долу.

Вече имаме хиляди възможности да проверим часа, не само от телефона, но и на компютъра, та дори и на печката, но въпреки това през последните години производството на часовници не спира, а точно обратното отбелязва растеж и то не малък. Нещо повече часовниците са толкова популярни, че президенти и премиери редовно подаряват скъпи модели на определени политици и дипломати при различни визити. Интересно при световните звезди футболисти, тенисисти и филмови такива е че те не позират за снимки например с новия си айфон, а точно обратното с нов часовник. Но този часовник на тях едва ли им трябва , за да разберат точното време, а по-скоро го ползват като аксесоар, завършек на визията. В някои по-богати семейства даже има традиция баща да подарява на сина си скъп часовник, който после той може да подари на неговия син, разбира се трябва да има и някакъв повод за това като например завършване на висше образование или нещо подобно. Важно заключение е че мъжете все още харесват, носят и купуват часовници. И това въпреки всички кризи, които ни сполетяха в България и не само нас. Определено ще го зарадваш с една покупка на добре изглеждащ часовник.

ronaldo-chasovnik

Производителите на часовници през годините се развиват, а заедно с това развиват и своите маркетингови стратегии, така на тях им хрумва, че трябва да превърнат своите модели в едно бижу с невероятен дизайн, нещо повече от просто часовник. Освен това те решават да промотират своите модели на известни звезди и спортисти, така когато мъжете виждат че техните идоли носят часовници, те също искат да носят такъв, ако може даже точно същия модел. Кой не би искал да се почувства като световна звезда па макар и само благодарение на един часовник?

dimitrov-chasovnik

Дори технологията не можа окончателно да спре желанието на мъжете да купуват часовници, сега те имат мобилен телефон и часовник, а не само едно от двете неща. Освен това не знам за кой път вече повтарям, че часовникът е най-важният аксесоар за мъжа. Не всички са готови да носят гривни, а оеците пък стоя неестествено на много от мъжете, пръстените не са лошо решение, но колко пръстена може да носиш? Ръкавелите пък са твърде официални. Часовникът говори много за характера, ценностите и нравите на един мъж, самото носене на хубав модел е страст за мъжете като карането на бърза спортна кола. Така че разгледайте внимателно нашите мъжки часовници и харесайте нещо за вашето пораснало момче.

Вашият коментар