Защо цените на нашите часовници са по-ниски? Защо да поръчам от IskamChasovnik.com?

Не веднъж сме писали подобни статии за предимствата на онлайн пазаруването, но и сега е моментът да напишем още една такава, защото ние от IskamChasovnik.com редовно пазаруваме онлайн и знаем колко лесно и удобно е. Също така се стремим да предоставим подобни услуги и на нашите клиенти. В статията ще посочим накратко няколко предпоставки според нас да пазарувате през интернет, а не през физически магазин.

1. Пазаруването през интернет е достъпно и лесно. Няма значение къде сте, имате нужда само от компютър и интернет, а тези две неща вече са налични в доста от българските домакинства. Достатъчно е да влезете в някой браузър (Firefox , Internet Explorer, Opera или друг) , след това има Google, всички знаем за него нали? Там търсим това от, което имаме нужда, лесно и удобно е пак казвам. Може да го правите докато сте на дивана или в леглото с чаша чай.

2. Поради това, че може да пазарувате от вкъщи, не е нужно да казвам колко излишно време може да се спести. Едно е да ви замине цялата събота в пазаруване и висене по магазини, друго е да отделите час-два вечерта, когато всичик от семейството спят. Да това е интересното на онлайн магазините, те работят нон-стоп, Вие можете да направите поръчка в 4 часа сутринта и ако продукта е наличен и сте го поръчали от IskamChasovnik.com, то още на другия ден вече ще е при Вас.

3. Избираш най-доброто за теб. В интернет вече има достатъчно онлайн магазини дори на българския пазар. Това ти помага да сравняваш модели и разновидности на продукти, както и техните цени. Не винаги обаче най-ниската цена е най-добрият избор, важно е да гледаш откого и какво пазаруваш. Също така може да вземеш своето решение спокойно, без да ти досаждат разни продавачки, които гледат на теб като на допълнително възнаграждение към заплатата си и са готови да ти продадат и най-отвратителното нещо, твърдо убеждавайки те, че ти стои невероятно.

4. Цената, да точно така тя е доста важна особено за бедна страна като България. Цените онлайн са по-ниски това е факт. Защо е така ли? Не само, защото онлайн магазините спестяват разходи от скъпи наеми, достигащи понякога хиляди левове, както и от заплати на продавачки. Макар че и това е от голямо значение, така магазините в интернет си позволяват по-достъпни и конкурентни цени. Но има и още причини, като например заобикалянето на огромен брой посредници. Виж схемата долу.

евтини цени на часовниците

5. Можеш да върнеш закупеното, да точно така по закон имаш това право като клиент. Става въпрос разбира се за срок от 7 дни и само, ако продукта не е развален и в добър търговски вид, след получаването му. Не всички магазини уважават това право на своите клиенти, но ние го правим.

Остава ви само едно, настанете се удобно, разгледайте нашите модели часовници и ако си харесате нещо го купете, едва ли ще съжалявате!

Вашият коментар