Деловият мъж, неговите часовници и бижута

Деловият мъж и правилните аксесоари

Всеки мъж, който се радва на блестяща кариера и процъфтяващ бизнес трябва да подхожда внимателно към външния си вид. Скъпите костюми и подбраните обувки безспорно са най- важните елементи от визията. Голямо значение обаче, имат и детайлите.

Красивите ръкавели и идеалната вратовръзка са задължителни аксесоари за всеки мъж, който иска да изглежда безупречно. Богатите и успели мъже обаче, доказват, че часовникът като аксесоар е един от най- важните елементи на визията на успешният човек. Ето защо се спираме точно на този аксесоар, като признак за Вашето благосъстояние. Нашето предложение днес е именно часовник, с изчистен дизайн и перфектна визия, който никога няма да Ви подведе със своята точност и съвършенство.

Mutewatch е предложението, което отправяме за всеки уважаващ себе си мъж. С това технологично творение Вие може да забравите за времето, защото то винаги ще Ви напомня за задълженията точно, когато трябва. Изчистен дизайн и семпъл външен вид са само подвеждащи детайли в този ултраумен часовник. Тъч дисплея вече не е само екстра на смартфона Ви. На хоризонта на часовникарското изкуство вече е и моделът с тъчдисплей, който се включва само с едно докосване.
Аларма, таймер и часовник- всичко това само в един аксесоар. В забързаното ежедневие всички тези функции ще са с Вас и ще Ви помогнат да организирате още по- перфектно времето си. В случайте, когато трябва да Ви събуди, това интелигентно творение ще започне лекичко да вибрира, за да не прекъсне изведнъж спокойният Ви сън.

mute-watch

В случаите, когато правите сутрешния джогинг или тренировката във фитнеса обаче, той ще напомни по- агресивно за следващите Ви задачи. Използвайки ефективно функциите на Mutewatch несъмнено ще подобрите разпределянето на ежедневните си задължения и ще разпределяте времето си още по- оптимално.
Цената, която трябва да заплатите, за да се сдобиете с това технолично чудо е 258 долара, като това е изключително малка цифра за ценния помощник, с който ще се сдобиете. Изберете правилният аксесоар, който освен, че ще украси китката Ви, ще покаже на останалите, че Вие сте човек, на който могат да се доверят, както в професионален, така и в личен план. Подберете елегантен костюм, ефектни ръкавели и стилна вратовръзка като допълнение на идеалния часовник.

Вашият коментар