Как с помощта на клина да изглеждаме по-млади

Знаете ли, че дамските клинове могат да ви направят по-красиви и с няколко години по-млади. Как да стане това ще научим с няколко трика, които могат да са от полза на всяка дама дори в подготовката на тоалета за по-специален момент. Ето и някои от тях:

Ако искате да изглеждате елегантна може да комбинирате три цвята например бяло, черно и червено. Класическото трио е изключително подходящо за пролет-лято и в месеца на предстоящи женски празници.

С дамски клин на раейта ще сте още по-красиво и създава усещане за удължен вид, когато е комбиниран с едноцветна туника от споменатите по-горе три нюанса.

И като започнахме с трите елегантни цвята на бяло, червено и черно, нека два от тях с базисни, а третия да служи като акцент. Този трик определено е хита на сезона и придава афинитет към модата за всяка дама.

sistina kadraj yeni

В комбинацията на дамски клинове с останалата част от тоалета и аксесоарите, винаги може да импровизирате. В съчетанията от трите цвята може да заимствате например черен дамски клин, за да създава усещане за по-фина структура и като допълнение някои от другите два цвята за основа на горната част от облеклото. За третия нюанс остава да е върху аксесоарите, било то шапка, шал, чанта или обувки.

Дамски клинове може да откриете в страхотни съчетания на цветове, както едноцветни, така и многоцветни. Да разгледаме червеният тон, който може да направи всяка лейди по-динамична, дръзка и енергична, но той винаги трябва да е придружен от черен или бял цвят. Последните два тушират до някъде нещата.

В избора на дамски клинове най-често те биват купувани за домашно облекло или спортни занимания и дейности. Това обаче не бива да ви спира да търсите възможно най-доброто и красиво. Макар никой да не ви забележи с тази дреха или да я ползвате като част от бельото, то качеството, материята и вида й трябва да са избрани с вкус.

Вашият коментар