Подходящите обувки

Когато се заговори за обувки нежният пол е този, който най-много се заинтересува от това, модни тенденции, промоции, намаления и всичко свързано с тях. Ранообразието на обувки е голямо, има за всеки по нещо. Както има обувки за всяка жена, така има и обувки за всяко събитие. Не може да отидем на някое изискано коктейл парти с изтърканите кецове и скъсани дънки, както и не може да отидем на разходка в гората с обувки на висок ток. Не че не са възможни и двата варианта, но са някак си несъвметими и неестетични. Сега ще ви предствим няколко вида дамски обувки, които са подходящи за определени събития, а вие сами ще прецените дали това е така.

дамски-обувки-в-червено-и-черноl_32720

Ще започнем с обувките на висок ток. Ами те са си най-подходящи за партита, вечери, някви определени събития, празници, не и за разходки в парка. Примерно една черна лачена обувка с висок ток, придава стил, женствоеност, сексапил на една жена, как би била подходяща за излет в гората или неделна разходка на центъра. Тя е направена за гала вечери, не за кебапчета на двора.

Друго нещо може да кажем за обувките тип барелина. Те са подходящи почти за всякъде. Където и когато ( не и на сняг през зимата) и да ги сложим няма да сгршим. Голямата им гама от цветове и модели, може да бъдат съчетани с подходяща дреха и да прилягат за разходки, купони, вечери, партита и прочие.

Друг е въпросът с така наречените „летни ботуши” – за тях можем да кажем само едно. Когато и да ги сложи една жена ще сгреши.Все едно да има „зимни сандали”. Те са гаврата в модната индустрия на обувките. Не се залъгвайте, няма нищо красиво в тях.

За обувки може да се говори много. Всичко трябва да се прави с желание, страст и вкус, подборът на обувки не е изключение.

Вашият коментар