Часовници за абитуриенти

Абитуриентският бал е може би една от най-важните вечери за редица български ученици и гимназисти. Не е тайна, че те чакат тази вълшебна вечер от доста време, а специално момичетата в продължение на 1-2 години. За да бъде тази вечер обаче наистина вълшебна е необходима предварителна подготовка. Трябва да се избере подходящо място за провеждането на подобно събитие, да имаме определено меню, DJ или някой който да отговаря за музиката. Това е подготовката по самата организация на вечерта, но има и една друга подготовка, не по-малко важна.

Става въпрос за самата визия на главните участници, а именно момчета и момичета абитуриенти. Излишно е да казваме, че всеки иска да изглежда невероятно добре и красив през тази специална нощ. Разбира се не трябва да се прекалява с това желание, защото понякога нуждата да изглеждаме най-добре и най-различни, да привлечем всички погледи ни превръща в нещо, което далеч не е толкова красиво, а по-скоро много показно и натруфено.

Докато при дамите най-важен е изборът на роклята, която попринцип може да бъде и доста скъпа, то при мъжете се избира костюм, подходящи обувки и риза. Много често обаче повечето кавалери забравят един доста важен аксесоар, който се съчетава успешно с ризата, а и цялостната визия. И този път говорим за часовници. Нищо не краси мъжа по-добре от стилно избран мъжки часовник в комбинация с точната риза. Важното е, избраният от Вас модел часовник леко да се подава из под ризата.

И тук не говорим да си купите часовник на цена колкото костюма Ви или повече. Не това никак не е задължително. Може спокойно да разгледате предложенията от нашия сайт, там ще откриете модели с блюскава визия и на напълно достъпна цена. Не пропускайте и нашите механични произведения, едва ли ще намерите някъде нещо по-красиво и същевременно толкова евтино. В статията ще покажем някои от нашите часовникарски предложения специално за кавалерите абитуриенти.

chasovnik-skeleton-dostupna-cena

Изящен модел, койте се съчетава успешно с черна или бяла риза. Лек и елегантен, едва ли ще Ви пречи когато танцувате или правите нещо друго.

baner2

Златист красавеч, който си пасва с черна риза  идрехи, заради цвета на каишката, но също така с бяло или пък червено, заради златистия циферблат.

спортен автоматичен часовник

Спортно елегантен модел, който ще върви отлично с черно или пък червено. Часовник, който може да ползвате доста време и след вашия абитуриентски бал.

evtin-mujki-chasovnik-zlatist

Луксозно изглеждащ и същевременно много евтин мъжки часовник. Изцяло кварцов механизъм, придайте малко блясък на своята визия.

IMG_9905

Повечето от нашите модели са създадени, за да бъдат носени с елегантни ризи и костюми, така че възползвайте се от това предимство. Купете си по един за вашата незабравима вечер. Всички модели може да разгледате тук! Цените са напълно достъпни, а с избор на правилен часовник ще покажете на околните и на дамата до Вас, че сте малко по-стилен и знаете как стоят нещата. Най-малкото защото на пръсти се броят тези, които освен подходящ костюм си избират и такъв часовник. И не забравйте, че всеки ден е бал!

Вашият коментар