Часовници за лятото

Има хора, които не носят часовници, нито през лятото, нито през зимата, но в тази статия ще си говорим за тези, които имат подобен аксесоар и го ползват редовно. Летните часовници са по-различни от зимните, те се характеризират с определени особености за сезона. Разбира се делението на летин и зимни е напълно условно. Един часовник може да се носи и през всеки сезон. Лятото обаче е сезонът, през който всеки иска и желае да изглежда добре, ходил е на фитнес или пък спазвал диета, показва хубаво тяло и добре подбрано в цветово отношение облекло. Но за да бъде всичко наистина перфектно, то аксесоарите са от изключително значение.

През лятото хората не носят дълги ръкави, което прави отличителен часовникът на ръката ви. Той лесно ще бъде видян от околните. В нашата статия ще научите за някои особености на часовниците и интересни летни предложения. Разбира се най-вървежни са белите часовници. Това е така, както за мъжете, така и за жените. Напълно разбираемо разбира се. Белият цвят е цветът на лятото. Съответно часовниците с бели каишки се съчетават повече от добре с вашите бели летни дрехи. Така например спокойно може да носите бял мъжки часовник като този на снимката, ако сте мъж:

file_1362_191

Освен, че се съчетава добре с дрехите, този часовник е водоустойчив и може да се ползва край морето или басейна без да се притеснявате, че ще го намокрите.

За дамите пък имаме друго стилно и добре изглеждащо, отново лятно предложение с бял цвят. Сами може да се насладите и да оцените този интересен и бляскав дамски часовник на снимката.

bql-damski-chasovnik

Ако пък си падате по нещо по-свежо леко и елегантно, вижте нашите часовници гривни на снимките долу. Те са изключително приятни за носене и не запотяват излишно ръката. Излишно е да казваме, че и цената им е невероятно достъпна.

damski-stilen-chasovnik1

damski-chasovnikJQ

Ако пък сте от тези, които наричат нощни птици и определено водите активен нощен живот по дискотеки и барове. То най-добрият начин да привлечете вниманието и този път говорим за привличане в добрия смисъл разбира се, е да си купите един лед часовник. Изключително подходящи и интересни модели, които светят в различни цветове като например: зелено, синьо, червено и бяло.

Ако сте мъж, който може да си позволи да задели малко по-голяма сума пари и иска часовник, който да изглежда стилно и да привлича дамските погледи, то ние имаме предложение и за Вас. Това е нашият нов модел мъжки часовник, напълно автоматичен и функциониращ с розово-златисто външно покритие. Цената все още е достъпна , а моделът наистина си заслужава!

mujki-chasovnik-jaragar

Всички тези, както и други мъжки и дамски часовинци за лятото или просто за подарък на близък човек, може да откриете в нашият сайт: ISKAMCHASOVNIK.COM

1 thought on “Часовници за лятото

Вашият коментар