Ръчните часовници днес с все повече функции

Оказа се, че модата на ръчните часовници определено няма да залезе. Нещо повече – този вид универсален – за жени и мъже – аксесоар претърпява все по-сериозно развитие. Днес, на пазара аудиторията може да се нагледа на всякакви дизайни, различни комбинации между материали и стилове, а освен това и невероятни цветови схеми и декорации. Това, което обаче прави най-силно впечатление в индустрията на ръчните часовници е, че те не спират да разширяват обсега си от функции. Съвременните модерни ръчни часовници пристигат с какви ли не нови опции, които буквално превръщат избора в една сложна задача. Това обаче не е толкова важно в случая, защото когато има прогрес и развитие, изборът няма как да е грешен! И все пак вижте най-новите опции на ръчните часовници:

  1. Часовници с камера

Освен че не Ви позволяват да закъснявате, тези часовници дават възможност и да заснемате най-положителните и запомнящи се моменти от своя живот. Вече не е нужно да сте заредили смартфона си или да носите допълнително камера. Съвременните часовници имат и камера, и дори микрофон, както и вградена памет за по-дълги клипчета и по-голям снимков материал. Е няма как да отречете, че това си е удобство, особено ако сте от онези приключенски настроени хора, на които им се случват интересни неща всеки ден. С такъв часовник във всеки един момент, може да заснемете нещо новаторско от най-близката и реална гледна точка. Освен това винаги може да правите различни видеозаписи, които после да продадете за много пари, нали така? Някои от най-успешните и скандални журналисти и папараци изпозлват такива часовници, с които снимат незабелязано и винаги са нащрек за новината!

chasovnik-s-kamera

  1. Функция за разграничаване според гласа

Тази функция Ви дава шанс да задавате гласови команди за включване на секундар, или за нагласяне на аларма. Най-хубавото й е обаче, че нито жена Ви, нито гадният колега от офиса могат да контролират ръчния Ви часовник, тъй като той ще се подчинява единствено на Вашия глас. Този часовник е от едно бъдещо време, сякаш идва от необозримото бъдеще. Управлявате го само с глас. Много е удобен, както и единствен избор за слепи хора да знаят колко е часа. Защото на пазара има и такива, часовници, които с глас казват на всеки кръгъл час, колко е часа. Това е практично и нужно за много хора не само в България, но и по света.

  1. Часовник, предпазващ женския маникюр

Да, съвсем скоро на пазара се появи и такова устройство. Този ръчен часовник е отличен помощник и верен приятел на всяка уважаваща се дама, която добре знае, че ръцете са отражение на нейния живот и усет за красота. Лакът по ноктите е символ за една жена, много хора си правят изводи по него дали тя се поддържа често и дали държи на своя външен вид. Освен това много мъже изпитват фетиш към хубав, ярък и красив лак. Това определено е достатъчна причина да си закупите такъв часовник.

  1. Смарт часовник

По-големите ИТ магнати вече пуснаха своите предложения за смарт часовник. Това, което можем да Ви кажем за него е, че той е чисто и просто хибрид между уникален като визия ръчен часовник и таблет или смартфон. Опциите, които тези устройства притежават, ще са част и от опциита на Вашата китка! Страхотно, нали?

umen-chasovnik

Тези часовници вече могат да бъдат открити на много места и в България. Още обаче е спорно до каква степен ще започнат те да се продават и дали ще станат актуален хит, най-вече заради препокриването на функциите на един такъв часовник със смартфоните. Все пак защо Ви е да си вземете такъв часовник, като всичко, което може да правите на него, вече го правите от телефона си?

В нашият сайт IskamChasovnik.com имаме по-стандартни ръчни часовници, които залагат най-вече на красива и стилна визия. Всички модели може да разгледате от този линк.

Вашият коментар