Часовници

Часовници Curren

Тази статия ще бъде малко по-различна. Може би кратка, но доста интересна. Ще си говорим отново за часовници и отново за марки производители, но този път едва ли сте чували за тях, а и не са луксозните модели, които се продават за десетки хиляди левове и които в България си позволяват само съмнително богати бизнесмени.

Статията ни е посветена на марката Curren. Специализирала се през годините в производството на кварцови часовници за хора по целият свят. Защо избрахме точно тази марка ли? Ами много е просто, когато започвахме нашият онлайн магазин и дейността ни като цяло предлагахме само няколко модела мъжки часовници в началото. Това са точно часовниците Curren. Избрахме тях, защото ни изглеждаха много качествени като изработка, а освен това и визията на техните часовници е много добра.

маркови часовници Curren

Години по-късно се оказва, че сме направили правилен избор и изобщо не сме сгрешили с преценката си. Часовниците на марката Curren са може би най-качествените що се отнася до съпоставка с цената им. Няма къде и как да намерите в България качествен кварцов часовник за цена от 30-36 лв. с датник, изработен от масивна, неръждаема стомана. Моделите на Curren се отличават със своята здравина, те са почти неподатливи на удари. Корпусът и металните им верижки са напълно стабилни. Кожените каишки също са качествено изработени, а моделите с такива са по-скоро елегантни и стилни. Тук е моментът да кажем, че часовниците Curren се правят в Китай. Това едва ли изненадва по-запознатите с часовникарската индустрия, които ясно съзнават че в момента почти всички часовници се правят в тази голяма страна. Изненада е обаче качеството и материалите на изработка, които по никакъв начин не можем да свържем с нашите предрзасъдъци, когато обичаме да казваме: „китайски боклук“. Сами ще се уверите, че тези две думи по никакъв начин не може да бъдат употребени за часовник от марката.

часовник curren ревю

Часовниците Curren са създадени и с качествени батерии, които издържат около 2-3 години. Почти е невъзможно да открием на пазара в България друг часовник за 30 лв. с такъв дълъг живот на батерията, още повече трябва да се има впредвид, че стрелките на повечето модели са доста тежки, но това по никакъв начин не се отразява на изхабяването на батерията. Не на последно място е важен и дизайнът на тези ръчни часовниците, повечето от тях и най-вече тези, които ние подбираме впечатляват с уникална визия. Моделите са красиви и са създадени за всякакви мъже, които искат да изглеждат елегантно и да впечатляват със своята изискана или всекидневна визия. И това е още един плюс за всички тях, защото часовниците са напълно елегантни и се връзват, както с новият Ви костюм или риза, така и с ежедневните спортни или работни дрехи.

здрав часовник Curren

Ние лично продължаваме да залагаме в своята работа на моделите Curren и никак не сме разочаровани. Нашите клиенти също винаги остават доволни от новия си часовник, винаги добре опакован, с гаранционна карта и брандирани етикети на марката. Надяваме се качеството на часовниците да продължи да бъде на познатата висота и същевременно цените да се запазят достъпни за българският пазар! Всички часовници Curren може да разгледате в сайта тук.

Ако пък желаете да предлагате модели на марката във вашите магазини, то може да се свържете с нас на този мейл: sales @  iskamchasovnik.com 

Разнообразие на модели и най-ниските цени на марката са при нас! Купуваме директно от производител!

Leave a Reply