Избор на часовник измежду няколко модела от IskamChasovnik.com

Знаете, че обичаме да си пишем в блога нали така. Ей тей като си имаме свободно време, драскаме по някоя забавна статия. Почти до сто ги докарахме, което си е цяло постижение предвид факта, че пишем за часовници- една далеч не чак толкова продуктивна и интересна тема. Този път искаме да представим на вашето внимание една възможност за покупка от нашият сайт, която предлагаме от вече доста време.

Знаете че изпращаме абсолютно всички наши модели с опция за преглед и тест, нали така? По този начин гарантираме на клиента, че получава точно това което е поръчал. Освен това той го получава в добър външен вид без белези и наранявания. С опцията за тест и преглед сами може да се уверите в качествата на часовниците ни. Знаете, че взимате точно това, което гледахте и на снимката. Съотношението между качество и цена е най-добро в страната, защото все пак продаваме хем евтини, хем пък и красиви часовници.

избери подходящ часовник

Избери точният часовник на живо измежду другите!

Освен тази опция обаче предлагаме и възможността да получите 2 часовника например. Продиктувано от тенденцията, голяма част от нашите клиенти да си харесват два или три модела. Ние решихме да им помогнем като дадем възможност да си изберат на живо, точно това което харесват. Да пробват часовниците- да видят разликата в каишките и техните корпуси, кой колко тежи и т.н. Стараем се максимално да улесним пазаруването през нашият сайт. Всичките ни продукти са снабдени с максимално подробно и понякога дори твърде дълго описание, богат снимков материал, а повечето модели вече разполагат и с видео клипове в продуктовите страници.

описание и видеоклипове за нашите часовници

Всеки наш часовник има подробно описание, снимки и дори видеоклип в сайта!

 

Въпреки това ние знаем, че човек да види и пипне нещо на живо си е съвсем друго. Затова в случай, че сте харесали два наши часовника и се чудите кой от тях да закупите при поръчка просто ни споменете за тази ваша дилема. Ако можем ще помогнем по телефона или на мейла със съвети и още по-подробна информация за часовниците, както и отзивите на клиентите за моделите, а ако не то просот ще изпратим и двата модела.

сравнение на часовници

При доставката ще имате възможност да ги прегледате и изберете един от тях, не се плашете че общата цена за плащане ще бъде на двата часовника, след като изберете кой точно искате, ще заплатите само него, а останалият ще ни го пратите обратно по Еконт.

За нас клиентите и отношението към тях винаги е било от голямо значение. Надяваме се всички улеснения и промоции, които правим за Вас- да Ви направят щастливи и доволни от пазаруването и разглеждането на сайта ни!

Вашият коментар