Мода и стил,  Часовници

Нови висококачествени дървени часовници в IskamChasovnik.com

Есента вече официално дойде при нас, без значение искаме ли я или не. На всички ни е мъчно, че красивото и горещо лято отмина, но ние от IskamChasovnik.com сме ви приготвили една изненада, с която се надяваме някак по-лесно да приемете новия сезон, който също има своите предимства.

В началото на месец октомври очакваме при нас да пристигнат една нова колекция от изящно изработени и дълго време селектирани – дървени часовници. Важното е, че всички тези модели са ръчно изработени и напълно неповторими, тъй като всеки един от тях е в различна цветова гама поради това, че е изработен от различно дърво с уникален цветови нюанс.

Разбира се, тук много хора ще кажат, че по този начин се вреди на околната среда. Не, напротив! Нашите дървени часовници са напълно екологични и природосъобразни, понеже са изработени само от висококачествена вече рециклирана дървесина, а и освен това са в пъти по-добри за природата, тъй като се разграждат много по-лесно, след като са излезли от употреба, сравнено с материалите, от които се изработват попринцип другите видове часовници. В допълнение, много от фирмите производители на този тип часовници вече са поели благородни инициативи, при които се задължават да засадят по едно ново дръвче за всеки продаден часовник от техния завод.

Всички дървени часовници от тази статия ще бъдат налични на сайта ни много скоро и може да ги закупите от този линк ТУК. Хубавото на дървените часовници е, че в повечето случаи те са унисекс модели, но нека първо да разгледаме някои, които според нашето скромно мнение са една идея по-подходящи за мъжете. Ето и как изглеждат някои от новите модели, които очакваме през началото на октомври.

Основно предимство на дървените часовници е техният външен вид, най-често те са стилни и елегантни, а визията им позволява да се комбинират усмешно с официално облекло, както и по-спортно, разбира се.

Разбира се, дървените часовници са също така и готина идея за подарък, много наши клиенти ги закупуват с цел да изненадат любим човек като ги сложат на подходящо място под елхата. Това най-често правят дамите, които наистина понякога са затруднени с избора на подаръци за любимите си мъже, тъй като както знаем, ние мъжете не носим толкова много аксесоари, че да предоставим богат набор от идеи. Този път обаче, сме подготвили наистина прекрасни модели и за нежния пол. Важно е да се отбележи, че всички дървени часовници са хипоалергични, което ги прави предпочитан вариант за дамите с по-чувствителна кожа.

Кавалерите няма какво толкова да се чудят, ако забележат, че тяхното момиче гледа моделите от нашият сайт, смело да изберат един и да поръчват. Сигурни сме, че ще им харесат!

Напоследък дървените часовници са изключително популярна идея за подарък не само в България, а и по света. С подобен тип часовник лесно се привлича вниманието, а комбинацията от часовник и други дървени аксесоари вече се наложи като модна тенденция на хора, които искат да изпъкнат по повод специални мероприятия като сватби например.

Очакваме скоро зареждане от различни видове дървени аксесоари като очила, папионки и други. Всичко това правим с една основна цел, да ви предоставим избор от качествени продукти на достъпни цени – специално за Вас или пък за подарък на любим Ваш човек!