часовници за спортисти
Часовници

5 модела мъжки часовници, подходящи за спортисти и хора с активен начин на живот

За активния мъж часовникът не е просто важно модно допълнение – той е аксесоар от изключителна важност, който може да издържи на всички предизвикателства на специфичния му начин на живот. Избраният часовник трябва да може да понесе различни атмосферни условия, влага, температурни амплитуди и удари. Трябва да предлага максимално ниво на комфорт и безопасност, като същевременно не позволява компромис със стилния външен вид и естетиката.

часовници за спортисти
Всеки активен и редовно спортуващ мъж се нуждае от такъв тип спортен часовник!

Предлагаме ви списък с 5 модела мъжки часовници за спортисти и хора с активен начин на живот, които няма да ви разочароват и ще надминат очакванията ви:

 

  • Водоустойчив соларен часовник – това е изключително издръжлив модел, пригоден за употреба от активни спортисти, планинари и хора, които обичат да пътуват. Освен че с него можете да се къпете и да плувате, той разполага със специален соларен панел, който поддържа работата му дори и когато батерията се изтощи.

соларни часовници SKMEI

  • Камуфлажен военен часовник – освен модерна, камуфлажната шарка е традиционно предпочитана за облеклото и аксесоарите при лов, риболов, военни мисии или планински походи. Този модел е водоустойчив, с опция за осветление на дисплея и издръжлив на резки темпертурни промени. Той би бил идеален спътник дори в най-смелите ви начинания.

военен камуфлажен часовник на ниска цена

  • Мултифункционален спортен часовник – един разчупен модел с тяло от неръждема стомана и спортна кожена каишка. Подходящ както за вашия сутрешен крос, така и като уместно допълнение към спортно-елегантното ви облекло – този часовник е идеален стилов хибрид за мъжете, които обичат да спортуват, но същевременно целят да запазят елегантността на аксесоарите си.

Мултифункционален спортен часовник AgressiVO

 

  • Спортен часовник със силиконова каишка – този часовник впечатлява с изчистен, стилен дизайн и с удобна, функционална каишка от качествен силикон. Силиконът приляга към китката перфектно, като осигурява максимален комфорт и свободно движение на ръката – фактори, изключително важни за спортистите и активните хора. Освен с удобство, силиконът се отличава и с по-голяма степен на безопасност при непредвидени инциденти – той няма да нарани ръката ви, ако я заклещите или притиснете.
Спортно-елегантен часовник, който си подхожда с всякакво облекло!
Спортно-елегантен часовник, който си подхожда с всякакво облекло!
  • Часовник за плуване – за плувците, моряците, спасителите, гмуркачите, сърфистите и приключенците – този качествен и многофункционален часовник от неръждаема стомана, силикон и стъкло против надраскване може да бъде новия ви най-верен приятел. Той стоически ще ви държи в час с времето там, където мобилен телефон или таблет няма да имат този шанс. Издръжлив, комфортен и качествено изработен, този модел има доста дълъг живот и е предпочитан сред много спортисти и ценители.
Не плувате? Не е проблем, този часовник е перфектен и за фитнеса!

Онлайн магазин IskamChasovnik.com разполага с богат каталог спортни часовници с различен дизайн, цветове и функции. Това, което ги обединява е тяхното добро качество и издръжливост, съчетано с изключително достъпната им цена. Всички спортни часовници може да откриете на този линк: ЦЪК.