Реклама,  Часовници

Един технологичен часовник G-Shock от марката Casio

Грубата, непретенциозна и забавна личност на часовниците Casio G-Shock едва ли може да бъде по-добре изпитана, отколкото като тествате такъв, докато карате ATV в калните поля и гори. Така марката представи новия си модел ръчен часовник Mudmaster GG-B100 на няколко базирани в Ню Йорк журналисти на списания.
 
Тестването показва, че часовникът лесно оцелява при неравното каране с ATV, като беше напълно потопен в кал. Разбира се, това е малка част от нещата, за което колекцията Mudmaster е създадена, а самият модел Casio G-Shock GG-B100 съдържа нови функции за издръжливост и технологии на характерно достъпна цена.
 
Забележително: G-Shock Mudmaster е приблизително толкова гигантски и със сериозен вид, колкото всеки G-Shock часовник. Моделът е създаден през 2019 г., като са добавени няколко нови функции и някои актуализации на дизайна, за да го разграничи с другите модели от серията. Корпусът е направен от „Carbon Core Guard“ – корпус с карбонови нишки, който е изключително здрав и устойчив във времето. Освен това, това е първият Casio Mudmaster, който предлага Bluetooth свързаност с мобилен телефон и отчитане на стъпки (крачкомер) в реално време. Този модел за съжаление не включва технологията Tough Solar за зареждане със светлина на Casio.
 
За кого е предназначен този часовник: Най-общо казано, има часовници G-Shock, които могат да се харесат на яките момчета, фенове на младежката улична мода и ретро-футуристични носталгитици. Mudmaster обаче попада в първата категория и е създаден за професионалисти, работещи в наистина тежки условия, но идеално подходящ за тези, които просто харесват тази идея или искат нещо, създадено с това ниво на здравина. Имате нужда от големи ръце или да сте любител на масивните и големи часовници, за да се насладите на Mudmaster. Това не е часовник за слабаци!
 
Алтернативи: Комбинацията от функции, които G-Shock обикновено предлагат, е доста уникална, така че най-легитимните алтернативи на Mudmaster съществуват в самото семейство G-Shock. Mudmaster е един очевиден пример, но тези, които оценяват обширната функционалност, ще открият подобна технология, предлагана в нивото „Master of G“ на G-Shock, но тук цената е в пъти по-голяма, сравняват от сайтът за мъжки часовници Chasovnici-bg.
 
Преглед:

Още на пръв поглед агресивният размер на Mudmaster изглежда подсказва неговата цел като здраво оборудване и точно колко технология е опакована вътре в корпуса. Цветовете и текстурите, които препращат към военни или индустриални теми, допълнително съобщават на клиента, че този часовник означава бизнес. Много часовници от Casio са били първоначално проектирани и действително носени от професионалисти, които работят при тежки физически условия, а линиите Mudman и Mudmaster са специално проектирани да се справят с кал и прах, както и с общa груба работа.
Като оставим настрана стилистичните елементи, разликите между семействата и моделите на G-Shock могат до голяма степен да бъдат разделени на издръжливост и технологични характеристики. Основните модели са изключително устойчиви на удари, водоустойчиви до 200 метра (20 BAR) и имат функции, включително таймери, световно време, вечен календар и LED подсветка на дисплея.

Автор: Chasovnici-bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.