Как да поръчам?

Може да направите поръчка на часовник от нашия магазин по няколко различни начина, ето ги и тях:

1. Поръчка директно през сайта. Става лесно и удобно с няколко последователни стъпки. След като изберете определен модел, трябва да натиснете бутона "Купи". Може да пазарувате като регистриран потребител или директно без регистрация. Нашата автоматизирана система, събира необходимите данни за доставката.

2. Поръчка по скайп. Може да бъдем открити на скайп: iskamchasovnik . Отново ще имаме нужда от определена информация: вашето име, телефон за връзка, офис на Еконт или точен адрес, където да изпратим продукта. Ако не искате да поръчате, а просто желаете да ни питате нещо, то най-лесно и бързо това може да стане по скайп.

3. Поръчка чрез Е-мейл адрес или чрез чат бокса в зелено, в долният десен ъгъл на сайта ни. Подобно на поръчката по скайп, трябват ни същите данни. Може да ни пишете на sales@iskamchasovnik.com

4. Поръчка директно на телефон 0898629728. За поръчка по телефон, освен стандартната информация, трябва да разберем кой модел точно желаете да получите. За тази цел всеки часовник има т.нар. "Код на продукт", който вие трябва да ни продиктувате. Ако моделът е наличен, то най вероятно от 24 до 48 часа след поръчката ще бъде вече при Вас.