Информация за доставката

1.Как се извършва самата доставка?

 

Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт, като има два варианта, избрания артикул да бъде доставен до офис на фирмата, вече има в повечето градове в страната или направо на посочен от Вас адрес. Доставката до офис попринцип е предпочитана, заради по-ниската цена и заради това, че може да вземете стоката от офиса, когато имате свободно време. А при доставката на адрес, когато куриерът е на адреса, Вие също трябва да бъдете там.

 

2.Колко струва доставката?

При поръчка на 2 броя часовници, без значение дали са еднакви или различни, получаваш безплатна доставка до офис на Еконт!

Доставка до офис на Еконт:    3.40лв.

Досавка до посочен адрес:    5.40лв.

* Това са основните цени на доставката, но те могат да бъдат от 0.10лв. до 0.60лв. по-скъпи или по-евтини в зависимост от стойността на поръчания артикул. Така например в повечето случаи доставката до селата, без офиси на Еконт излиза от 6 до 7 лв.

* С този инструмент долу може да изчислите приблизителната цена на вашата доставка, не забравяйте че всички неща поръчани от нашия магазин пристигат с 20% намаление от цената за доставката. Ако обаче решите да поръчате нещо друго от друг магазин или просто се нуждаете от услуги на куриер, то може да подготвите пратката оттук през този виртуален офис на Еконт, това отново ще ви спести пари в размер на 3% от крайната цена.

 

3.Какъв е срокът за доставка? Кога мога да получа поръчката?

 

Срокът за доставка е 24 до максимум 48 часа след вашата поръчка. Доставки се извършват всеки ден от седмицата с изключение на неделя и празничните дни. Доставките се извършват от Еконт в работно време 9:00-18:00 часа през делничните дни, а в събота от 9:00-13:00. Това означава, че ако поръчате например в понеделник в работно време, то може да пуснем пратката същия ден и още до обяд във вторник тя ще бъде при Вас.

 

4.Мога ли да видя поръчаното преди да платя?

 

Да можете, защото изпращаме всичко с опция за преглед преди плащане. Може да разгледате поръчката и да се убедите, че сме пратили това, което трябва и то е здраво и работещо. Плащането става със наложен платеж на куриера или в офис на фирмата. Ако откажете пратката след преглед се заплащат само разноските за доставката, но не и цената на продукта. Разбира се , ако сме изпратили не това, което сте поръчали всички разходи са за наша сметка.

 

5.Как точно ще си получа поръчката?

бърза доставка на територията на страната от Еконт

Ако сте поръчали на адрес, то куриерът ви се обажда, за да се разберете кога точно ще ви е удобно и ще сте на адреса, за да получите поръчката.

Ако сте поръчали до офис, то ще получите SMS от Еконт, когато пратката е вече в офиса и може да я вземете оттам в съответното работно време.

 

6.За всякакви допълнителни въпроси, просто питайте ни.