Как се появи IskamChasovnik.com?

Защо създадох онлайн магазин за часовници?

Всичко започна, когато бях 12-ти клас, около месец преди нощта на бала си, вече бях готов с избора на костюм. Обувките и колана също бяха налице. Все важни неща за един добре изглеждащ млад мъж, който определено иска да изглежда добре в тази специална нощ и да впечатли дамата на сърцето си. Въпреки всичко свършено сякаш нещо липсваше.

Липсваше ми стилен часовник, поне от това което бях гледал по филмите имах нужда от такъв. Трябваше ми нещо с добър дизайн, да се връзва с ризата и цялостния ми тоалет и разбира се да не е прекалено скъп. Под добър дизайн разбирах часовник, който определено изглежда стилно, елегантно, защо не дори луксозно и успява да привлича вниманието към себе си, а по този начин респективно и към мен. Но не по онзи крестящ начин, а по-скоро тип: "Хм, готин часовник изглежда доста красив, пасва ти много добре на стила!"


Разбира се тогава не знаех много за часовниците, не бях носил часовници до този момент, първо се сетих да разгледам местните магазини за часовници в града и останах впечатлен от цените. Бяха твърде високи или поне аз си мислех така, нямаше часовник за по-малко от 250 лв., а това за мен си бяха страшно много пари, трудно бих ги събрал. Отделно моделите за тези пари бяха твърде базови, някак не ме грабваха, тези които харесах бяха дори по-скъпи с цени започващи от 1000 лв. Е поне имам вкус нали? Но положението никак не беше розово...

Реших, че трябва да има и друг вариант, друг начин да си набавя красив часовник за по-малко пари.

Потърсих в интернет, бях изумен от разнообразието и цените на различните модели, далеч по-ниски от тези в лъскавия централен магазин. Поръчах си един часовник, стоеше ми перфектно, след два месеца поръчах втори, но различен от друго място. Така разбрах, че харесвам мъжки часовници. С времето започнах да научавам повече за тях, а и се убедих, че и цената понякога има значение. Но никога няма да забравя радостта, която ме сполетя при получаването на първия си часовник от куриера, гледах го сигурно цял ден. А той струваше скромните 35 лв.

По-късно разбрах, че цените в интернет са по-достъпни, защото онлайн шоповете нямат такива разходи за високи наеми и заплати. Много често разходите им за склад и реклама също са по-ниски. Мисълта, че всеки заслужава един добре изглеждащ часовник на достъпна цена изпълваше цялото ми съзнание. И тогава, и сега считам, че не е нужно да изпразниш банковата си сметка, за да получиш нещо качествено и красиво, което да ти носи радост ден след ден като го виждаш около китката си.

И така, реших да пробвам, бях вече първи курс студент, започнах изключително скромно в стая в студентско общежитие, със сума близка до тези 250 лв., които спестих като не си купих часовник за тези пари. Никак не беше лесно, вложих много труд, усилия, време, средства и нерви. Дори не знаех дали ще излезе нещо, все пак шанса за успех беше малък, но воден от основната ни мисия някак нещата се получиха.


И ето го, сайта IskamChasovnik.com беше създаден и не само това, а много непознати хора ни се довериха, поръчаха и поръчват все още от нас. Това продължава вече с години. Чудиш се каква е целта ни?

Изобщо не се е променила от момента, в който започнах, а именно - стилни и елегантни часовници с луксозен дизайн на достъпни за всеки човек цени!

За това работим всеки ден, за да можем да подберем качествени и красиви модели на възможно по-ниски цени, подредени в специален онлайн каталог, за да е лесно и удобно на нашите клиенти да изберат часовник за тях или за подарък и да го получат в най-кратки срокове с нашата изключително бърза доставка!