1. Брандът Tim Westbrook е сравнително нов за България, популярен е предимно във Великобритания, Австрия, Германия, донякъде Италия и някои други държави от Западна Европа. Интересната история на бранда препраща към едни вече далечни времена - тези на джентълмените, техните обноски, взаимоотношения и привички на общуване с другите, тогава когато една дадена дума е струвала наистина много. Неща далечни от погледа на днешната действителност или пък не?
  2.  
  3. Възможно ли е един бранд като TW watches да обедини стари традиции и да ги предаде под една или друга форма на младите? Точно такава амбициозна задача си поставят от Tim Westbrook, не е случаен и слогана - "Timelessly classy".
  4.  
  5. С идеята за запазване на най-доброто от тези времена, марката е ориентирана изцяло към младото поколение. Идеята е да предложи качествени, добре изглеждащи унисекс часовници, които могат да се комбинират с различно облекло и да се носят по всякакъв повод. Часовниците са изработени от качествени материали, удобни са за носене, дизайнът им е атрактивен и същевременно някак класически стилен - "като в доброто старо време". Най-хубавото от всичко е цената, да точно така - получавате луксозен часовник на доста прилична цена. Цените, които виждате в нашият сайт важат за покупки само на територията на Република България, не доставяме до други държави. В чужбина цената на 1 часовник от бранда е почти 2 пъти по-висока.
  6.  
  7. Маркетинг стратегията на Tim Westbrook Watches също заслужава внимание. Тя е доста иновативна и може да бъде проследена в социалните мрежи. От Tim Westbrook привличат като клиенти млади и активни хора, обичащи да пътуват, да се наслаждават на живота, тези хора, които могат да оценят изгревите на плажа и късните нощни разходки край брега.

Официален уеб сайт: https://timwestbrook.com ; Официална страница във Facebook: https://fb.com/timwestbrookcom

Покажи: Списък Таблица
Сортировка:
Покажи:
Златист часовник - New Brighton Gold Watch
  - Представяме Ви едно с...
Според 3 оценки.
177.00лв.
Sale Класически луксозен часовник- Monaco Black Edition
  - За всеки, който има ...
Според 5 оценки.
169.00лв. 129.70лв.
Sale Модерен цветен часовник- Bella Bellagio Silver Watch
  - Ако обичате да ходи...
Според 2 оценки.
174.00лв. 129.70лв.
Покажи: Списък / Таблица